Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om sektorsövergripande samservice som främjar sysselsättningen (gäller till 31.12.2024) 30.12.2014/1377

Denna förordning upphörs att gälla fr.o.m. 1.1.2025. Se L 383/2023 2 §.

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av lagen om sektorsövergripande samservice som främjar sysselsättningen (1369/2014):

1 §

Godkännande och arkivering av en sektorsövergripande sysselsättningsplan

En sektorsövergripande sysselsättningsplan har utarbetats, när den arbetslöse och de myndigheter som deltagit i utarbetandet av planen har godkänt den. Planen godkänns genom underskrifter eller elektroniskt i den för ändamålet avsedda nättjänsten.

Om planen godkänns genom underskrifter, ges det undertecknade exemplaret till den arbetslöse. Exemplaret för de myndigheter som deltagit i utarbetande av planen antecknas som godkänt och arkiveras elektroniskt i kundregistret över sektorsövergripande samservice.

2 § (29.12.2022/1389)

Tillsättande av en ledningsgrupp för sektorsövergripande samservice

Arbets- och näringsbyrån förhandlar med välfärdsområdena och kommunerna inom sitt verksamhetsområde samt med Folkpensionsanstalten om ledningsgruppernas antal och verksamhetsområden och tillsätter en eller flera ledningsgrupper för sektorsövergripande samservice för tre år i sänder.

Medlemmarna i en ledningsgrupp är personer som utsetts av arbets- och näringsbyrån, kommunerna och välfärdsområdena inom byråns verksamhetsområde och Folkpensionsanstalten. För varje medlem utses en personlig ersättare. Om det inom arbets- och näringsbyråns verksamhetsområde tillsätts fler än en ledningsgrupp, utser kommunerna och välfärdsområdena medle...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.