Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Lag om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i överenskommelsen med Azerbajdzjan om ömsesidigt bistånd och samarbete i tullfrågor och om tillämpning av överenskommelsen 28.3.2014/276

I enlighet med riksdagens beslut föreskrivs:

1 §

De bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i den i Helsingfors den 11 maj 2010 mellan Republiken Finlands regering och Republiken Azerbajdzjans regering ingångna överenskommelsen om ömsesidigt bistånd och samarbete i tullfrågor gäller som lag sådana Finland har förbundit sig till dem.

2 §

Upplysningar, handlingar eller andra meddelanden oberoende av form som en tullmyndighet tagit emot eller sänt i enlighet med den överenskommelse som avses i 1 § är sekretessbelagda och får inte användas eller lämnas ut för något annat syfte än det för vilket de getts, om inte den som lämnat ut informationen på förhand har gett sitt skriftliga samtycke till det eller om inte något annat föreskrivs i artikel 14.

3 §

Om sättande i kraft av de övriga bestämmelserna i överenskommelsen och om ikraftträdandet av denna lag bestäms genom förordning av statsrådet.

L 276/2014 träder i kraft 5.8.2014 enligt SRf 591/2014.

RP 1/2014 , FvUB 3/2014, RSv 11/2014

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.