Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Arbets- och näringsministeriets förordning om grunderna för den ersättning som år 2014 ska betalas till en producent av ekonomiska rådgivningstjänster och skuldrådgivningstjänster (upphävt) 6.3.2014/160

Denna förordning har upphävts genom F 9.2.2015/112, som gäller fr.o.m. 16.2.2015.

I enlighet med arbets- och näringsministeriets beslut föreskrivs med stöd av 4 § i lagen av den 4 augusti 2000 om ekonomisk rådgivning och skuldrådgivning (713/2000):

1 §

Tillämpningsområde

I denna förordning föreskrivs om den ersättning och tilläggsersättning som av statens medel ska betalas till en producent av ekonomiska rådgivningstjänster och skuldrådgivningstjänster, vilken har ingått avtal med regionförvaltningsverket, för ändamålsenlig produktion av dessa tjänster samt om grunderna för dem.

De kostnader som förorsakas av att ekonomiska rådgivningstjänster och skuldrådgivningstjänster produceras ersätts inom gränserna för det anslag som har reserverats för detta syfte i statsbudgeten för år 2014.

2 §

Utbetalning av ersättningarna

Konkurrens- och konsumentverket betalar ut ersättningarna till en kommun som producerar ekonomiska rådgivningstjänster och skuldrådgivningstjänster. Till en annan tjänsteproducent betalas ersättningarna av regionförvaltningsverket.

Grundersättningen betalas ut före utgången av april månad. Tilläggsersättningen betalas ut i enlighet med regionförvaltningsverkets beslut i en eller två rater före utgången av april månad eller före utgången av september månad.

För fördelningen av anslaget tillställer regionförvaltningsverket Konkurrens- och konsumentverket senast den 21 mars uppgifterna för den rat som ska betalas ut i april och senast den 19 augusti up...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.