Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om finansiering av forsknings- och utvecklingsprojekt som gäller jordbruk och livsmedelsekonomi samt landsbygden och skärgården 26.1.2012/38

Rubriken har ändrats genom F 1013/2016.

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av 4 § 4 mom. och 5 § 2 mom. i lagen om finansiering av forsknings- och utvecklingsprojekt som gäller jordbruk och livsmedelsekonomi samt landsbygden (1413/2011) samt 8 § i statsunderstödslagen (688/2001):

1 §

Tillämpningsområde

Denna förordning tillämpas på understöd som beviljas av medel som anvisats i statsbudgeten eller i dispositionsplanen för gårdsbrukets utvecklingsfond för forsknings- och utvecklingsprojekt som gäller jordbruk och livsmedelsekonomi samt landsbygden och skärgården. (24.11.2016/1013)

Förordningen tillämpas inte vid beviljande av stöd som delfinansieras av Europeiska gemenskapen för åtgärder som grundar sig på programmet för utveckling av landsbygden eller för forskning kring renhushållning och naturnäringar.

2 §

Verksamhet som understöds

Understöd kan beviljas för projekt som är fastställda till mål, innehåll och varaktighet.

Resultatet av projektet ska kunna utnyttjas på bred basis och publiceras eller på något annat motsvarande sätt ges omfattande spridning.

3 §

Verksamhet som inte omfattas av understöd

Understöd beviljas inte för verksamhet som medför att understödet utgör statligt stöd enligt artikel 107 i fördraget om Europeiska unionens funktionssätt.

4 §

Understödets belopp

Understöd får beviljas till högst 100 procent av de godtagbara kostnaderna för projektet.

5 §

Ansökan om understöd

Jord- och skogsbruksministeriet beslutar om tiden för ansökan om understöd.

Ansökan ska göras på en blankett som jord- och skogsbr...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.