Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om offentlig försvars- och säkerhetsupphandling 29.12.2011/1536

I enlighet med statsrådets beslut, fattat efter föredragning från försvarsministeriet, föreskrivs med stöd av lagen om offentlig försvars- och säkerhetsupphandling (1531/2011):

1 kap

Allmänna bestämmelser

1 §

Tillämpningsområde och syfte

I denna förordning meddelas närmare bestämmelser om den annonseringsskyldighet som föreskrivs i lagen om offentlig försvars- och säkerhetsupphandling (1531/2011), nedan försvars- och säkerhetsupphandlingslagen, samt om innehållet i annonserna, förfarandet vid sändande och publicering av annonser och om andra omständigheter i anslutning till annonseringsskyldigheten samt om skyldigheten att tillställa finska myndigheter och Europeiska unionens institutioner statistik över och andra utredningar om försvars- och säkerhetsupphandlingen.

2 §

Definitioner

Bestämmelser om de definitioner som ska användas i denna förordning ingår i 3 § i försvars- och säkerhetsupphandlingslagen.

Se L om offentlig försvars- och säkerhetsupphandling 1531/2011 3 §.

2 kap

Annonseringsförfarandet vid upphandling som överstiger EU-tröskelvärdena

3 §

EU:s standardformulär och referensnomenklaturen CPV

De annonser som förutsätts i 28 §, 64 § 2 mom. och 81 § i försvars- och säkerhetsupphandlingslagen görs på de standardformulär som fastställts i kommissionens genomförandeförordning (EU) nr 842/2011 om fastställande av standardformulär för offentliggörande av meddelanden om offentlig upphandling, och om upphävande av förordning (EG) nr 1564/2005, nedan standardformulärsförordningen. Vid bestämmandet av försvars- och säkerhetsupphandlingens art används den referensnomenklatur (CP...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.