Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om sådana gårdsspecifika tilläggsdelar och särskilda störättigheter som bildas utifrån stödet för utsädesproduktion av timotej 29.9.2011/1057

I enlighet med statsrådets beslut, fattat efter föredragning från jord- och skogsbruksministeriet, föreskrivs med stöd av 3 § 4 mom. i lagen om verkställighet av systemet med samlat gårdsstöd (557/2005), sådant det lyder i lag 1223/2010:

1 §

Tillämpningsområde

Denna förordning tillämpas på grunderna för fastställande av, på bildande av och på fastställande av sådana gårdsspecifika tilläggsdelar och särskilda stödrättigheter som bildas utifrån stödet för utsädesproduktion av timotej.

2 §

Gårdsspecifik tilläggsdel

För jordbrukaren beräknas på det sätt som föreskrivs i 3 § 4 mom. i lagen om verkställighet av systemet med samlat gårdsstöd (557/2005), nedan lagen om gårdsstöd, ett referensbelopp utifrån vilket den gårdsspecifika tilläggsdelen bildas.

3 §

Beräkning av referensbeloppet

I beräkningen av referensbeloppet ska beaktas det år eller de år under vilka jordbrukaren under åren 2007–2009, nedan referensperioden, har producerat certifierat utsäde av timotej och ansökt om stöd för utsädesproduktion av timotej, oberoende av om stöd har betalats för produktionen eller inte. Produktionen av certifierat utsäde av timotej och ansökan om stöd konstateras utifrån uppgifterna i det integrerade administrations- och kontrollsystemet.

I beräkningen av referensbeloppet beaktas inte de år under referensperioden då jordbrukaren inte har haft utsädesproduktion av timotej på grund av force majeure enligt artikel 31 i rådets förordning (EG) nr 73/2009 om upprättande av gemensamma bestämmelser för system för direktstöd för jordbrukare inom den gemen...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.