Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om styrning av tillfälligt diversifieringsstöd för sockerindustrin till investeringar i gårdsbruket 12.11.2009/868

I enlighet med statsrådets beslut, fattat på föredragning från jord- och skogsbruksministeriet, föreskrivs med stöd av 8 § i statsunderstödslagen av den 27 juli 2001 (688/2001):

1 §

Tillämpningsområde

Denna förordning tillämpas när det för investeringar i gårdsbruket beviljas tillfälligt diversifieringsstöd som är förenligt med det nationella omstruktureringsprogrammet för sockerindustrin och avses i artikel 6 i rådets förordning (EG) nr 320/2006 om inrättande av en tillfällig ordning för omstrukturering av sockerindustrin i gemenskapen och om ändring av förordning (EG) nr 1290/2005 om finansieringen av den gemensamma jordbrukspolitiken, nedan rådets sockerförordning.

Förordningen tillämpas på stöd som i sin helhet finansieras av Europeiska gemenskapen och inom ramen för ett anslag under moment 30.20.48 i statsbudgeten beviljas ur den tillfälliga fond för omstrukturering som avses i artikel 1 i rådets sockerförordning av medel som anvisats Finland för diversifieringsstöd som avses i artikel 6 i rådets sockerförordning.

Förordningen tillämpas inte när annat stöd som avses i rådets sockerförordning beviljas eller betalas, och inte heller när diversifieringsstöd till sockerindustrin styrs till andra åtgärder som ingår i programmet för diversifieringsstöd än sådana investeringar på gårdsbruksenheter som är förenliga med artikel 26 (modernisering av jordbruksföretag) i rådets förordning (EG) nr 1698/2005 om stöd för landsbygdsutveckling från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling (EJFLU).

2 §

Definitioner

I denna förordning avses med

1) diversifierings...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.