Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Inrikesministeriets förordning om ersättningar inom utrikesrepresentationen till tjänstemän i anställningsförhållande till gränsbevakningsväsendet 3.12.2008/776

I enlighet med inrikesministeriets beslut föreskrivs med stöd av 33 § 2 mom. i lagen av den 15 juli 2005 om gränsbevakningsväsendets förvaltning (577/2005):

1 § (28.9.2022/837)

Tillämpningsområde

Denna förordning tillämpas på tjänstemän i anställningsförhållande till Gränsbevakningsväsendet som har förordnats att genomföra ett uppdrag som expert inom gränsbevakning eller ett motsvarande internationellt uppdrag som expert.

2 §

Beslutanderätt

Beslut om beviljande av ersättningar enligt denna förordning fattas av staben för gränsbevakningsväsendet.

3 § (28.9.2022/837)

Ortstillägg

På ortstilläggets grundvärden tillämpas vad som i bilaga 1 till utrikesministeriets förordning om ersättningar inom utrikesrepresentationen (1048/2010) föreskrivs om gränsbevakningsspecialister.

På dyrortskoefficienterna för stationeringsorterna tillämpas vad som föreskrivs i bilaga 3 till utrikesministeriets förordning om ersättningar inom utrikesrepresentationen.

4 § (22.5.2012/262)

Maketillägg och barntillägg

Det förhöjda ortstillägget för make är 45 procent och barntillägget 13 procent av ortstillägget för en tjänsteman.

5 § (28.9.2022/837)

Betalning av ortstillägg, maketillägg och barntillägg

Ortstillägg betalas den 15 varje kalendermånad. Om ortstillägg betalas för en del av en kalendermånad beräknas ortstillägget per kalenderdag genom att ortstillägget för månaden divideras med antalet kalenderdagar i den aktuella månaden.

Maketillägg eller barntillägg betalas från och med det att maken eller barnet vid tjänstgöringsperio...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.