Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om det nationella genomförandet av bestämmelserna i rambeslutet om tillämpning av principen om ömsesidigt erkännande på beslut om förverkande och om tillämpning av rambeslutet 13.11.2008/692

I enlighet med statsrådets beslut, fattat på föredragning från justitieministeriet,

föreskrivs med stöd av 17 § i lagen av den 11 april 2008 om det nationella genomförandet av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i rambeslutet om tillämpning av principen om ömsesidigt erkännande på beslut om förverkande och om tillämpning av rambeslutet (222/2008):

1 §

De bestämmelser som inte hör till området för lagstiftningen i rambeslutet 2006/783/RIF om tillämpning av principen om ömsesidigt erkännande på beslut om förverkande ska iakttas som förordning.

2 §

Rättsregistercentralen ska före utgången av januari månad varje år underrätta justitieministeriet om antalet fall där artikel 17 punkt b i rambeslutet har tillämpats i Finland och lämna ministeriet en sammanfattning av skälen till sådana beslut om att inte erkänna beslut om förverkande som avses i punkten. Justitieministeriet vidarebefordrar uppgifterna till Europeiska unionens råd och Europeiska gemenskapernas kommission.

3 §

Denna förordning träder i kraft den 24 november 2008.

RP 47/2007 , LaUB 3/2008, RSv 7/2008, Rådets rambeslut 2006/783/RIF; EUT nr L 328, 24.11.2006, s. 59

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.