Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om storleken på minoritetsägarens ägarandel av en delägerbostad som finansieras med räntestödslån för hyresbostäder 15.4.2004/272

I enlighet med statsrådets beslut, fattat på föredragning från miljöministeriet, föreskrivs med stöd av 4 § 1 mom. lagen av den 28 mars 2002 om delägerbostäder som finansieras med räntestödslån för hyresbostäder (232/2002), sådant det lyder i lagen 237/2004:

1 §

Minoritetsägarens ägarandel

I 4 § 1 mom. lagen om delägerbostäder som finansieras med räntestödslån för hyresbostäder (232/2002) avsedd storleken på minoritetsägarens ägarandel när ett delägarförhållande upprättas första gången är 15 procent av de aktier som berättigar till besittning av bostaden.

2 §

Ikraftträdande

Denna förordning träder i kraft den 21 april 2004. Den tillämpas på delägerbostäder som har finansierats med lån som har godkänts som räntestödslån den 1 januari 2004 eller därefter.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.