Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om regionalt stödjande av transporter 30.5.2002/448

I enlighet med statsrådets beslut, fattat på föredragning från handels- och industriministeriet, föreskrivs med stöd av 13 § lagen den 18 december 1981 om regionalt stödjande av transporter (954/1981), sådant detta lagrum lyder i lag 47/1997:

1 §

Ärenden som gäller transportstöd enligt lagen om regionalt stödjande av transporter (954/1981) behandlas av arbetskrafts- och näringscentralerna i enlighet med vad som bestäms i denna förordning.

2 §

Ansökan om transportstöd behandlas och transportstöd beviljas samt sådant förhandsbesked som avses i 15 § lagen om regionalt stödjande av transporter ges av arbetskrafts- och näringscentralerna i enlighet med vad som i 3 § bestäms om deras regionala behörighet.

3 §

Ansökningar om transportstöd enligt lagen om regionalt stödjande av transporter sänds till den arbetskrafts- och näringscentral inom vars verksamhetsområde transporten har börjat.

4 §

Denna förordning träder i kraft den 10 juni 2002. Förordningen tillämpas på transporter som börjar den 1 januari 2002 eller därefter.

Genom denna förordning upphävs förordningen den 19 december 1997 om regionalt stödjande av transporter (1215/1997) jämte ändringar.

Åtgärder som verkställigheten av förordningen förutsätter får vidtas innan förordningen träder i kraft.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.