Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Handels- och industriministeriets beslut om certifikat enligt 40 § atomansvarighetslagen 22.6.1978/512

Handels- och industriministeriet har med stöd av 40 § 2 mom. atomansvarighetslagen av den 8 juni 1972 (484/72) beslutat:

1 §

I 40 § 1 mom. atomansvarighetslagen (484/72) avsett certifikat rörande ekonomisk säkerhet för transport av atomsubstans utfärdas på en i enlighet med det formulär som ingår i bilagan till detta beslut utformad blankett.

2 §

Certifikatsblanketten är av formatet A4 och till färgen ljusröd.

3 §

Certifikatsblanketter kan erhållas på handels- och industriministeriet.

4 §

Certifikatsblanketten ifylles i fyra exemplar. Av dessa utgör en blankett det egentliga certifikatet och tre är kopior. På kopiorna bör tydligt anges, att fråga är om en kopia.

Av kopiorna blir en hos den som ställt den ekonomiska säkerheten och en hos handels- och industriministeriet. En kopia levereras av vederbörande kärnanläggningsinnehavare till strålsäkerhetsinstitutet innan tranporten begynner.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.