Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Vaasan HO 15.04.2015 171

Lähde: Juhani-tietokanta

Asunto-osakeyhtiö - Yhtiön rakennus ja huoneistot - Kunnossapitovastuu - Kiinteistöosakeyhtiö - Asunto-osakeyhtiö - Asunto-osakeyhtiölakiin perustuva vahingonkorvaus

Diaarinumero:S 13/887
Antopäivä:15.04.2015

Hovioikeus katsoi, että arvioitaessa kiinteistöyhtiön kunnossapitovastuuta, johtoa voitiin hakea asunto-osakeyhtiölain kunnossapitovastuuta koskevista säännöksistä. Seinien sisältä otetuista materiaalinäytteistä löydetyt mikrobit eivät osoittaneet, että tilat olisi korjattu puutteellisesti ottaen huomioon, että tilojen käyttötarkoitus oli yhtiöjärjestyksen mukaan kellari ja se, että todistajan mukaan maanvastaisesta pinnasta otettu näyte sisälsi aina mikrobeja. Kiinteistöyhtiön ei ollut näytetty laiminlyöneen kunnossapitovastuutaan.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.