Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Vaasan HO 09.01.2014 10

Lähde: Juhani-tietokanta

Asunto-osakeyhtiö - Yhtiön rakennus ja huoneistot - Kunnossapitovastuu - Osakeyhtiö - Yhtiöjärjestyksen muuttaminen - Asunto-osakeyhtiö - Yhtiökokouksen päätöksen moittiminen - Osakkeenomistajien yhdenvertaisuus

Diaarinumero:S 12/397
Antopäivä:09.01.2014

Vesieristeet ja lattiakaivo olivat riskirakenteita. Kun asunto-osakeyhtiö kantoi vastuun näiden rakenteiden kunnossapidosta, ne eivät jääneet kunkin yksittäisen osakkeenomistajan maksukyvyn, vastuuntunnon tai tietoisuuden varaan. Sen vuoksi yhtiöjärjestyksen muuttaminen asunto-osakeyhtiölain mukaiseksi toi yhtäläisen edun kaikille osakkeenomistajille. Asunto-osakeyhtiön tekemä päätös ei näin ollen loukannut kantajan yhdenvertaisuutta ja päätös oli voitu tehdä ilman yhtiön kaikkien osakkeenomistajien suostumusta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.