Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Vaasan HO 29.08.2013 945

Lähde: Juhani-tietokanta

Vahingonkorvaus - Korvausvelvollisuuden edellytykset - Syy-yhteys - Asunto-osakeyhtiö - Yhtiön rakennus ja huoneistot - Kunnossapitovastuu - Asunto-osakeyhtiö - Yhtiön korvausvastuu osakkaalle - Vahingonkorvaus - Aineellinen vahinko - Esinevahinko - Kosteusvaurio

Diaarinumero:S 12/330
Antopäivä:29.08.2013

Huoneiston siivous ja ilmanvaihtoventtiilien puhdistaminen kuuluivat osakkeenomistajan velvollisuuksiin. Asiassa oli jäänyt näyttämättä, että 5.4.2011 todetut sisäilman korkeat mikrobipitoisuudet olisivat johtuneet yhtiön suorituttamassa korjaustyössä tapahtuneesta virheestä tai väitetyistä kylpyhuoneen kosteusongelmista. Asiassa ei ollut myöskään esitetty lääketieteellistä näyttöä siitä, että osakkaalla todetut astmaoireet olisivat johtuneet huoneistossa 5.4.2011 todetuista mikrobeista.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.