Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 8.12.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä tiistaina 7.12.2021 klo 21.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä 8.12.2021 n. klo 02.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Vaasan HO 8.10.2008 1257

Lähde: Juhani-tietokanta

Kauppa - Irtaimen kauppa - Asunto-osakkeet - Asunto-osakeyhtiö - Isännöitsijän vastuu

Diaarinumero:S 08/247
Antopäivä:8.10.2008

Asiassa oli kysymys siitä, oliko asunto-osakeyhtiö vastuussa osakkeenomistajaa kohtaan sillä perusteella, että asunto-osakeyhtiön isännöitsijä oli antanut virheellisensisältöisen vastauksen asunto-osakkeiden potentiaaliselle ostajalle huoneiston käyttötarkoituksen muuttamiseen liittyneeseen kysymykseen, minkä johdosta asunto-osakkeiden kauppa oli peruuntunut.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.