Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Turun HO 12.03.2015 261

Lähde: Juhani-tietokanta

Työntekijän purkuoikeus - Palkanmaksun laiminlyönti - Työnantajan vahingonkorvausvelvollisuus - Korvaus perusteettomasta työsopimuksen päättämisestä - Työehtosopimus - Työsopimuksen purkaminen - Työntekijän palkkaedut

Diaarinumero:S 14/1045
Antopäivä:12.03.2015

Vaikka kantajan raporteissa oli joitakin poikkeamia ajopiirturin tiedoista, hovioikeus ei ollut saanut esitetystä selvityksestä sellaista kuvaa, että ajopiirturin tiedotkaan huomioon ottaen kantajan itsensä ilmoittamat työajat olisivat olleet epäluotettavia. Kantajan laatimista listoista ilmeni myös, että hän oli tehnyt ylitöitä sekä viikonlopputöitä. Yhtiö kantoi haitallisen seurauksen siitä, että se ei ollut valvonut kantajan itsensä ilmoittamia työaikailmoituksia eikä myöskään järjestänyt työaikakirjanpitoa työnantajaa velvoittavan työehtosopimuksen mukaisten lisien määrittämistä varten.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.