Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 8.12.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä tiistaina 7.12.2021 klo 21.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä 8.12.2021 n. klo 02.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Turun HO 02.03.2011 434

Lähde: Juhani-tietokanta

Tuomioistuimen toimivalta - Asunto-osakeyhtiö - Osakkeenomistajan hallintaoikeus

Diaarinumero:S 10/214
Antopäivä:02.03.2011

Kantaja oli pyytänyt yhtiöltä lupaa saada asentaa huoneistoonsa ilmalämpöpumpun, jonka asennustyö edellytti reiän tekemistä asunto-osakeyhtiön rakennuksen ulkoseinään parvekkeen kohdalle. Yhtiö ei ollut myöntänyt lupaa.
Tuomioistuimella ei ollut toimivaltaa oikeuttaa kantajaa vaatimansa muutostyön tekemiseen, koska tila, johon muutostyö kohdistui, ei ollut osakashallintatilaa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.