Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Itä-Suomen HO 20.01.2015 102267

Lähde: Juhani-tietokanta

Liikennerikoksista (RL 23 luku) - Liikenneturvallisuuden vaarantaminen - Henkeen tai terveyteen kohdistuva rikos (RL 21 luku) - Vammantuottamus - Syyte hylätty - Asiantuntijalausunto - Näyttö

Diaarinumero:R 14/956
Antopäivä:20.01.2015

Vahinkotarkastaja oli pitänyt todennäköisempänä, että kahdesta henkilöstä mönkijän kuljettaja olisi ollut tapahtuma-aikaan vastaaja. Tarkastajan kertomuksen, lausuntojen ja animaatioiden näyttöarvoa heikensivät kuitenkin lähtötietojen puutteellisuus ja se, ettei mönkijän ajolinjaa kyetty luotettavasti selvittämään. Tapauksessa mainittu huomioon ottaen tapahtumienkululle jäi useita erilaisia mahdollisia vaihtoehtoja. Näin ollen tarkastajan näkemyksestä mönkijän liikkeistä onnettomuushetkellä ei voitu tehdä sitä päätelmää, että mönkijää olisi onnettomuushetkellä kuljettanut vastaaja.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.