Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Itä-Suomen HO 18.11.2014 841

Lähde: Juhani-tietokanta

Pakkokeinolaki - Vangitseminen - Vangitsemisen edellytykset - Euroopan ihmisoikeustuomioistuin - Ratkaisukäytäntö - Pakkokeinolaki - Vangitseminen - Vangittuna pitäminen - Kantelu

Diaarinumero:R 14/1296
Antopäivä:18.11.2014

Se, miten valittajan menettelyä oli oikeudellisesti arvioitava, oli pitkälti oikeudellinen kysymys, jonka osalta asian selvittämisen vaikeuttaminen ei voinut tulla kysymykseen. Poliisin vastauksessa ei ollut tuotu esiin mitään konkreettisia seikkoja siitä, että valittaja vapaana ollessaan vaikeuttaisi asian selvittämistä. Oli vain yleisluontoisesti viitattu mahdollisuuteen vaikeuttaa esitutkintaa vaikuttamalla osallisiin. Poliisin vastauksen perusteella jäi myös epäselväksi, mitä kysymyksiä esitutkinnassa vielä oli sillä tavoin avoinna, että valittaja niiden osalta voisi vaikeuttaa asian selvittämistä. Erityisiä edellytyksiä valittajan edelleen vangittuna pitämiselle ei enää ollut.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.