Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Helsingin HO 18.12.2012 3405

Lähde: Juhani-tietokanta

Asunto-osakeyhtiö - Yhtiölle maksettava vastike ja muut suoritukset - Asunto-osakeyhtiö - Yhtiökokouksen päätöksen moittiminen - Osakeyhtiö - Yhtiöjärjestyksen tulkinta

Diaarinumero:S 11/2164
Antopäivä:18.12.2012

Kun rahoitusvastikkeen laskentaperusteesta ei ollut erillistä määräystä, hovioikeus katsoi, että yhtiöjärjestyksen määräys vastikkeen laskemisperusteesta oli paremmin tulkittavissa valittajan esittämällä tavalla eli niin, että muiden kuin rakennuksiin kohdistuvien kustannusten osalta rahoitusvastike laskettiin lattiapinta-aloja perusteena käyttäen. Autotalleja koskevan hoitovastikkeen jakautumista koskeva erityinen määräys ei antanut tukea sille, että myös rahoitusvastike määräytyisi kanteessa tarkoitetussa tilanteessa hoitovastikeperusteen mukaisesti.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.