Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 8.12.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä tiistaina 7.12.2021 klo 21.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä 8.12.2021 n. klo 02.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Helsingin HO 14.04.2011 1167

Lähde: Juhani-tietokanta

Asunto-osakeyhtiö - Yhtiölle maksettava vastike ja muut suoritukset - Asunto-osakeyhtiö - Yhtiökokouksen päätöksen moittiminen - Huoneiston ottaminen yhtiön hoidettavaksi

Diaarinumero:S 11/80
Antopäivä:14.04.2011

Kantaja oli ennen yhtiökokouksen päätöstä maksanut ne vastikkeet, jotka varoituksessa oli mainittu, mutta ei niitä vastikkeita, jotka olivat varoituksen antamisen jälkeen erääntyneet maksettaviksi. Haltuunoton estämiseksi riittävänä ei ollut oikeuskäytännössä pidetty sitä, että varoituksessa mainitut vastikkeet maksetaan. Haltuunoton pystyi estämään vain se, ettei haltuunottopäätöstä tehtäessä ole maksamatta erääntyneitä vastikkeita.
Vastikesaatavaa koskeneen suoritustuomion täytäntöönpanolla ei ollut merkitystä arvioitaessa hallintaanottomenettelyn oikeellisuutta. Ulosoton kautta saadut määrät oli otettu huomioon vastikesaatavan vähennyksenä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.