Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry säädökseen

Puutteelliset hakuehdot

Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen konsolidoitu toisinto 2016 (SEUT)

(Lissabonin sopimuksen mukaisesti)

EUVL C 202 7.6.2016

Teksti sisältää Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen sekä sen pöytäkirjojen ja liitteiden konsolidoidut toisinnot, sellaisina kuin ne ovat niihin 13 päivänä joulukuuta 2007 allekirjoitetulla ja 1 päivänä joulukuuta 2009 voimaan tulleella Lissabonin sopimuksella tehtyjen muutosten jälkeen.

Teksti sisältää lisäksi siirtymämääräyksistä tehdyn pöytäkirjan muuttamisesta tehdyn pöytäkirjan tuoman muutoksen, Euroopan unionin tuomioistuimen perussäännöstä tehdyn pöytäkirjan ja sen liitteen I muuttamisesta 11 päivänä elokuuta 2012 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU, EURATOM) N:o 741/2012 tuoman muutoksen sekä Saint Barthélemyn saaren ja Mayotten aseman muuttamisesta Euroopan unioniin nähden 29 päivänä lokakuuta 2010 ja 11 päivänä heinäkuuta 2012 tehtyjen Eurooppa-neuvoston päätösten 2010/718/EU ja 2012/419/EU tuomat muutokset. Lisäksi tämä teksti käsittää Euroopan unionin toiminnasta tehtyyn sopimukseen lisätyn 136 artiklan 3 kohdan, joka on otettu siihen Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen 136 artiklan muuttamisesta niitä jäsenvaltioita koskevaa vakausmekanismia varten, joiden rahayksikkö on euro 25 päivänä maaliskuuta 2011 annetulla Eurooppa-neuvoston päätöksellä 2011/199/EU ja sen jälkeen kun jäsenvaltioiden ratifiointimenettelyt on saatu päätökseen. Tämä julkaisu sisältää lisäksi Kroatian tasavallan liittymisasiakirjan tuomat muutokset, ja siihen on lisä...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.