Edilexissä on huoltokatko torstaina 18.8.2022. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry säädökseen

Puutteelliset hakuehdot

KAs N:o 583/2010 Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2009/65/EY täytäntöönpanosta sijoittajalle annettavien avaintietojen osalta ja avaintietojen tai tarjousesitteen toimittamisessa muuta pysyvää välinettä kuin paperia käyttäen tai verkkosivuston välityksellä noudatettavien ehtojen osalta 1.7.2012 (komission avaintietoasetus)

EUVL L 176 10.7.2010

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti)

EUROOPAN KOMISSIO, joka

ottaa huomioon Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen,

ottaa huomioon siirtokelpoisiin arvopapereihin kohdistuvaa yhteistä sijoitustoimintaa harjoittavia yrityksiä (yhteissijoitusyritykset) koskevien lakien, asetusten ja hallinnollisten määräysten yhteensovittamisesta 13 päivänä heinäkuuta 2009 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2009/65/EY (EUVL L 302, 17.11.2009, s. 32.) ja erityisesti sen 75 artiklan 4 kohdan, 78 artiklan 7 kohdan ja 81 artiklan 2 kohdan,

sekä katsoo seuraavaa:

(1) Direktiivissä 2009/65/EY määritellään pääperiaatteet, joita olisi noudatettava sijoittajalle annettavien avaintietojen laatimisessa ja toimittamisessa, muun muassa avaintietojen muotoa ja esitystapaa koskevat vaatimukset, avaintietojen tavoitteet, annettavien tietojen keskeinen sisältö sekä se, kenen olisi toimitettava tiedot, kenelle ne olisi toimitettava ja millä tavoin ne olisi toimitettava. Avaintietojen sisältöä ja muotoa on määrä kehittää yksityiskohtaisesti täytäntöönpanotoimenpiteillä, joiden olisi oltava tarpeeksi täsmällisiä, jotta niiden avulla voidaan varmistaa, että sijoittajat saavat tarvitsemansa tiedot yksittäisistä rahastorakenteista.

(2) Täytäntöönpanotoimenpiteiden vahvistaminen asetuksen muodossa on per...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.