Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry säädökseen

Puutteelliset hakuehdot

KAs (EY) N:o 627/2006 Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 2065/2003 täytäntöönpanosta primaaristen savutuotteiden näytteenottoon, tunnistamiseen ja kuvaukseen käytettävien validoitujen analyysimenetelmien laatukriteerien osalta 21.4.2006

EUVL L 109 22.4.2006

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO, joka

ottaa huomioon Euroopan yhteisön perustamissopimuksen,

ottaa huomioon elintarvikkeissa käytettävistä tai käytettäviksi tarkoitetuista savuaromeista 10 päivänä marraskuuta 2003 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 2065/2003 ( EUVL L 309, 26.11.2003, s. 1) ja erityisesti sen 17 artiklan 3 kohdan,

sekä katsoo seuraavaa:

(1) Asetuksessa (EY) N:o 2065/2003 vahvistetaan säännökset niiden primaarituotteiden luettelon laatimisesta, joita yhteisössä on sallittua käyttää sellaisenaan elintarvikkeissa ja/tai elintarvikkeissa käytettävien savuaromien valmistuksessa. Edellä tarkoitetussa luettelossa on oltava muun muassa selkeä kuvaus ja luonnehdinta jokaisesta primaarituotteesta.

(2) Primaarituotteen kvalitatiivista ja kvantitatiivista kemiallista koostumusta koskevat yksityiskohtaiset tiedot ovat tarpeen tieteellistä arviointia varten. Tunnistamatta olevien osuuksien eli kemialliselta rakenteeltaan tuntemattomien aineiden määrien olisi oltava mahdollisimman pieniä.

(3) Sen vuoksi on tarpeen vahvistaa suorituskykyä koskevat vähimmäisvaatimukset, tässä yhteydessä "laatukriteerit", jotka analyysimenetelmien on täytettävä, jotta voidaan varmistaa, että laboratoriot käyttävät riittävän tehokkaita menetelmiä.

(4) Savustettuihin elintarvikkeisiin liittyy yleensä terveydellisiä huolenaiheita, erityisesti niihin mahdollisesti...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.