Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Defensor Legis

Suomen Asianajajaliiton aikakausjulkaisu Defensor Legis on Pohjoismaiden vanhin asianajajien julkaisu, joka on ilmestynyt vuodesta 1920. Lehti sisältää kirjoituksia käytännön oikeuselämän eri aloilta, valikoituja oikeustapauksia sekä selostuksia hyvää asianajajatapaa koskevista valvontaratkaisuista.

Artikkelien laadun takaa asiantunteva toimitusneuvosto. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Defensor Legis Edilexissä

Defensor Legis -lehdet ovat Edilexissä kokonaisuudessaan numerosta 4/2003 alkaen ja suurin osa lehtien artikkeleista vuoden 2000 alusta lähtien. Uudet numerot ilmestyvät Edilexissä samaan aikaan lehden paperiversion kanssa.

Edilex Peruspalvelun, Edilex EHS:n ja Edilex Verotuksen tilaukseen sisältyvät lehtiarkistot lehtien 36 kuukautta vanhempien numerojen osalta. Lehden kaikki numerot voi tilata erillisellä tilauksella.

Erillinen tilaus on Suomen Asianajajaliiton henkilöjäsenille maksuton.

Tilaaminen

Edilex Defensor Legiksen voi tilata palvelussa olevalla tilauslomakkeella tai asiakaspalvelusta. Tutustu Edilexin palveluihin, lisensseihin ja hintatietoihin.

Asianajotoimistot voivat tehdä tilauksen Edilexin asiakaspalvelun kautta. Jos tilausta ei ole tehty koko toimistolle, voivat yksittäiset Asianajajaliiton henkilöjäsenet tehdä tilauksen.

Jos olet Asianajajaliiton jäsen, merkitse tilauslomakkeeseen käyttäjämääräksi 1 ja kirjoita lisätietokenttään olevasi yhdistyksen jäsen. Tilauksestasi lähetetään tieto liitolle, joka varmistaa jäsenyyden voimassaolon. Käyttöoikeus tulee voimaan kolmen päivän sisällä.

Käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöoikeus on vain tilauksen tehneellä henkilöllä.

Edilexin asiakaspalvelu palvelee kaikissa käyttäjätietoihin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.